Šetalište Vladimira Nazora 12 44 000 Sisak Hrvatska
Tel. ++385 44 527 470 Fax. ++385 44 527 475 Marketing: ++385 44 527 479
domkkv@domkkv.hr

Kino

KINO

Kino u Sisku djeluje u sklopu  Doma kulture Kristalna kocka vedrine. Smješteno je u samom centru grada na adresi Šetalište Vladimira Nazora 12.

Kinodvorana broji 408 sjedala. Restauracija kina počela je 2008. godine kada je nabavljeno novo roll on kino platno, a krajem 2013. godine, u sklopu nacionalne digitalizacije kinodvorana u Hrvatskoj, kino je opremljeno i novim digitalnim projektorom. Osim novog BARCO 2K projektora, kino posjeduje i dva češka projektora iz 1980. godine za projekciju filmova na 35 mm vrpci. Digitalizacija zvuka provedena je 2017. godine.

Kino je otvoreno vikendom budući da je dvorana multifunkcionalna, a uz redovan kino program, organiziraju se razne vanredne projekcije filmova. Od festivalskog programa kina treba spomenuti Reviju dokumentarnog filma Fibula koja okuplja regionalne autore dokumentarniih filmova (Hrvatska, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Austrija, Bugarska, Makedonija…). Dvorana posjeduje rampu za invalide. Kino je član Kino mreže.

Cijena kino ulaznica: parter 20 kuna, balkon 23 kune, djeca do 12 godina 15 kuna, matineja 15 kuna.


 

oznake filmova i kino mreza

cijena ulaznica kino programa kkv


 

KINO PROGRAM

ČUDESNI PARK

13.4.2019. / 11,00 h - MATINEJA

13.4. - 14.4.2019. / 16,00 h

IZVORNO IME: Wonder Park
REDATELJ: David Feiss  |  ŽANR: animacijaavantura
ULOGE: Amanda PrenkrajFrano MaškovićVanda WinterMario MirkovićSaša BunetaMarko Kofs
TRAJANJE FILMA: 85 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 11.04.2019
SADRŽAJ FILMA:
Čudesni park je priča o djevojčici koja u šumi otkriva veličanstveni, zaboravljeni zabavni park. Djevojčica Jana otkriva da je park isti kao onaj iz njezine mašte i ona ga jedina može spasiti od propadanja, uz pomoć svojih brojnih prijatelja - životinja. Društvo joj čine plavi medo Brundo, čimpanza i maskota parka  - Kiki, neustrašiva divlja svinja i mnogi drugi.

UFURAJ SE I PUKNI

12.4.2019. - 14.4.2019. / 18,00 h

 
IZVORNO IME: Ufuraj se i pukni
REDATELJ: Ljubomir Kerekeš  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Ljubomir KerekešZoran PribičevićJan Kerekeš
TRAJANJE FILMA: 82 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: Hrvatska  
POČETAK PRIKAZIVANJA: 04.04.2019
SADRŽAJ FILMA:
***Prva hrvatska komedija bez fige u džepu.*** 
***Skoro prema istinitom događaju.***
 

Krešo je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar "Savanna" je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

 

 

HELLBOY

12.4.2019. - 14.4.2019. / 20,00 h

 
IZVORNO IME: Hellboy
REDATELJ: Neil Marshall  |  ŽANR: Akcijaavanturistički
ULOGE: David HarbourIan McShaneMilla JovovichSasha Lane
TRAJANJE FILMA: 121 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 11.04.2019
SADRŽAJ FILMA:
Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice (Nimue the Blood Queen) vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više stoljeća, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy, u stanju je suočiti se s prijetnjom i boriti se s vješticom i njezinom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je nasljednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Hellboy mora vratiti svoje stare saveznike ...

Glavna uloga Hellboya pripala je Davidu Harbouru, poznatog po seriji Stranger Things, a odličnu glumačku postavu čine još i Ian McShane u ulozi profesora Trevora Bruttenholma i Milla Jovovich kao glavna zlica Blood Queen te Sasha Lane kao Alice Monaghan.

 

 

TERET

19.4.2019. / 18,00 i 20,00 h

VIKEND NOVOG HRVATSKOG FILMA

 
Režija: Ognjen Glavonić

Scenarij: Ognjen Glavonić

Uloge: Leon Lučev, Pavle Čemerikić, Tamara Krcunović, Ivan Lučev

Producenti: Dragana Jovović, Stefan Ivančić, Ognjen Glavonić

SADRŽAJ FILMA:
Vlada radi kao vozač kamiona za vrijeme NATO-ova bombardiranja Srbije 1999. godine. Zadatak mu je da od Kosova do Beograda preveze tajanstven teret te putem prolazi kroz nepoznato, ratom uništeno područje. Kada napokon obavi posao, Vlada se treba vratiti kući i suočiti s posljedicama svojih djela. 

 

 

DUBOKI REZOVI

20.4.2019. / 18,00 i 20,00 h

VIKEND NOVOG HRVATSKOG FILMA

 
Režija: Dubravka Turić, Filip Mojzeš, Filip Peruzović

Scenarij: Jelena Paljan, Ksenija Kušec, Ivan Turković-Krnjak

Uloge: Lana Barić, Roko Glavina, Milivoj Beader, Nikša Butijer, Franko Jakovčević, Areta Ćurković, Glorija Pinturić, Lily Antić, Jadranka Đokić, Borna Fadljević, Živko Anočić, Vinko Kraljević, Marina Redžepović, Mirela Brekalo, Bernard Perić

Producentica: Dijana Mlađenović

SADRŽAJ FILMA:
Tri priče o nasilju kao destrukciji intime, obitelji, integriteta, povjerenja.

TREŠNJE: Bezbrižno ljeto dječaka Jakova postupno narušavaju napeti obiteljski odnosi. Slijed događaja koji završavaju tragično izazvat će u njemu emotivnu pobunu protiv odraslih, ali i osjećaj vlastite krivnje.

SMRT BIJELA KOST: Dječja igra „smrt bijela kost“, koju igraju sestre Marija i Lucija i njihov susjed Marko, prerasta u puno ozbiljniji i dramatičniji događaj, kako za djecu tako i za odrasle.

PREDMETI KOJI TONU: Obiteljsko okupljanje krenut će u začudnom smjeru kada se Renata pred ocem pojavi s masnicom na licu i neuvjerljivim, klišejiziranim opravdanjem.

 

 

GOSPODIN LINK: U POTRAZI ZA SKRIVENIM GRADOM

27.4.2019. / 11,00 h - MATINEJA

27.4. - 28.4.2019. / 16,00 h

IZVORNO IME: Wonder Park
REDATELJ: David Feiss  |  ŽANR: animacijaavantura
ULOGE: Amanda PrenkrajFrano MaškovićVanda WinterMario MirkovićSaša BunetaMarko Kofs
TRAJANJE FILMA: 85 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 11.04.2019
SADRŽAJ FILMA:
Čudesni park je priča o djevojčici koja u šumi otkriva veličanstveni, zaboravljeni zabavni park. Djevojčica Jana otkriva da je park isti kao onaj iz njezine mašte i ona ga jedina može spasiti od propadanja, uz pomoć svojih brojnih prijatelja - životinja. Društvo joj čine plavi medo Brundo, čimpanza i maskota parka  - Kiki, neustrašiva divlja svinja i mnogi drugi.

OSVETNICI: ZAVRŠNICA

26.4.2019. - 28.4.2019. / 18,00 h

 
IZVORNO IME: Avengers: Endgame
REDATELJ: Anthony Russo, Joe Russo  |  ŽANR: akcijaavanturaSF
ULOGE: Bradley CooperBrie LarsonChris Hemsworth
TRAJANJE FILMA: 0 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 25.04.2019
 
 

 

 

PROKLETSTVO TUGUJUĆE ŽENE

26.4.2019. - 28.4.2019. / 21,15 h

 
IZVORNO IME: The Curse of La Llorona
REDATELJ: Michael Chaves  |  ŽANR: horortriler
ULOGE: Linda CardelliniPatricia VelasquezRaymond Cruz
TRAJANJE FILMA: 93 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  
POČETAK PRIKAZIVANJA: 18.04.2019
SADRŽAJ FILMA:
Za vrijeme svog života, utopila je vlastitu djecu u ljubomornom bijesu, bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi ih zamijenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća...a metode sve više zastrašujuće.

Zanemarujući zastrašujuće upozorenje majke koja je osumnjičena da ugrožava svoju djecu, socijalna radnica i njezina mala djeca ubrzo se nađu u beznadnoj situaciji. Njihova jedina nada za preživljavanjem La Lloroninog smrtonosnog gnjeva je svećenik i njegovo misteriozno tjeranje zla.

 

 

STANLIO I OLIO

3.5.2019. - 5.5.2019. / 18,00 h

 
IZVORNO IME: Stan & Ollie
REDATELJ: Jon S. Baird  |  ŽANR: biografskidrama
ULOGE: John C. ReillySteve CooganNina AriandaShirley Henderson
TRAJANJE FILMA: 98 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 25.04.2019
SADRŽAJ FILMA:
Po prvi puta na velikom ekranu oživljava istinita priča o najvećem holivudskom komičarskom duetu – Stanliju i Oliju! Steven Coogan i John C. Reilly tumače ove dvije jedinstvene filmske ikone u srdačnoj priči o onome što će u konačnici postati oproštajna turneja ovog nezaboravnog para. Premda je zlatna era njihovih nastupa davno iza njih, Stanlio i Olio upuštaju se na turneju po Britaniji i Irskoj. Unatoč pritisku užurbanog rasporeda i uz podršku svojih odanih supruga Lucille (Shirley Henderson) i Ide (Nina Arianda), ljubav dvojice komičara prema nastupima kao i odanost koju osjećaju jedan prema drugome pomoći će im da izdrže sve prepreke i zauvijek osiguraju mjesto u srcima svoje uvijek vjerne publike.

 

 

POSLIJE SVEGA

3.5.2019. - 5.5.2019. / 20,00 h

 
IZVORNO IME: After
REDATELJ: Jenny Gage  |  ŽANR: romantični
ULOGE: Josephine LangfordHero Fiennes TiffinSelma Blair
TRAJANJE FILMA: 0 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  
POČETAK PRIKAZIVANJA: 18.04.2019
SADRŽAJ FILMA:
Vrijedna studentica i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona točno zna što želi postići i koji put treba slijediti. Takav sređeni život, raspast će se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta.

On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po vlastitim pravilima. Hardin je sve što Tessa želi izbjeći, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti.

Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniti će njihovu strast još snažnijom.

 

 

UGLYDOLLS

11.5.2019. / 11,00 h - MATINEJA

11.5. - 12.5.2019. / 16,00 h

IZVORNO IME: UglyDolls
REDATELJ: Kelly Asbury  |  ŽANR: animacijaavantura
ULOGE: Maja ŠuputZsa ZsaRonald ŽlaburMarin Ivanović – StokaGoran Grgić
TRAJANJE FILMA: 0 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 09.05.2019
SADRŽAJ FILMA:
U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo.
 

PROFESOR I LUĐAK

10.5.2019. - 12.5.2019. / 18,00 h

 
IZVORNO IME: The Professor and the Madman
REDATELJ: Farhad Safinia  |  ŽANR: Biografijadramamisterij
ULOGE: Natalie DormerMel GibsonSean Penn
TRAJANJE FILMA: 124 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: Irska  
POČETAK PRIKAZIVANJA: 02.05.2019
Datum prikazivanja je informativnog karaktera i kao takav je podložan promjenama.
SADRŽAJ FILMA:
Snimljen prema svjetskom bestseleru  Simona Winchestera, THE PROFESSOR AND THE MADMAN nevjerojatna je istinita priča o ludosti, geniju i opsjednutosti dvojice izvanrednih ljudi, koji su doslovno stvorili povijest, pišući slavni rječnik engleskog jezika, Oxford English Dictionary

Sastavljane rječnika Oxford započeo je  1857. godine  profesor James Murray (Mel Gibson), koji je prihvatio izazov pisanja najopsežnijeg  rječnika ikad.  „Nabavljajući iz mnoštva“ ; odnosno, prikupljajući definicije od ljudi iz čitavog svijeta, rječnik je mogao biti tijekom desetljeća, umjesto stoljeća.  Kako su se prikupljale definicije, nadzorni odbor, pod vodstvom  Profesora Murraya, otkriva da ih je čovjek po imenu  Dr. W. C. Minor (Sean Penn), poslao više od deset tisuća. Kad ga je odbor odlučio nagraditi, na vidjelo izlazi šokantna istina:  Dr. Minor, veteran Američkog građanskog rata, osuđeni  je ubojica koji kaznu odležava u instituciji za kriminalno neubrojive osobe.

 

 

GRETA

10.5.2019. - 12.5.2019. / 20,30 h

 
IZVORNO IME: Greta
REDATELJ: Neil Jordan  |  ŽANR: Dramahorormisterija
ULOGE: Isabelle HuppertChloë Grace MoretzMaika Monroe
TRAJANJE FILMA: 98 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 02.05.2019
SADRŽAJ FILMA:
Slatka, naivna mlada žena Frances (Chloë Grace Moretz) koja pokušava preživjeti i uspjeti sama u New Yorku ne razmišlja dvaput o tome da vrati pronađenu torbicu u podzemnoj željeznici zakonitom vlasniku. Vlasnica te torbice je Greta (Isabelle Huppert), vrlo usamljena, ekscentrična francuska učiteljica klavira koja gaji ljubav prema klasičnoj glazbi. Nakon što je nedavno izgubila majku, Frances se ubrzo zbliži s Gretom i njih dvije postaju prijateljice.  No, uskoro Frances otkriva da ništa u Gretinom životu nije onako kako se čini.

Neizvjestan triler o raznim spletkama donosi vam redatelj, dobitnik nagrade Oscar®, Neil Jordan.

 

 

POKEMON DETEKTIV PIKACHU

18.5.2019. / 11,00 h - MATINEJA

18.5. - 19.5.2019. / 16,00 h

IZVORNO IME: Pokémon Detective Pikachu
REDATELJ: Rob Letterman  |  ŽANR: animacijaavantura
ULOGE: Ryan ReynoldsSuki WaterhouseKathryn Newton
TRAJANJE FILMA: 0 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.05.2019
SADRŽAJ FILMA:

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u suvremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti cijeli Pokémon svijet.

PREVARANTICE

17.5.2019. - 19.5.2019. / 18,00 h

 
IZVORNO IME: The Hustle
REDATELJ: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Ingrid Oliver  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Chris Addison
TRAJANJE FILMA: 91 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.05.2019
SADRŽAJ FILMA:
Anne Hathaway i Rebel Wilson su prevarantice, jedna vara na sitno, druga je vrhunska varalica ozbiljnih klijenata. Film Prevarantice reemake je komedije iz 1988. godine "Dirty Rotten Scoundrels" u kojem se dvije vrhunske prevarantice natječu koja će bolje prevarati svoju žrtvu.

 

 

JOHN WICK III: PARABELLUM

17.5.2019. - 19.5.2019. / 20,00 h

 
IZVORNO IME: John Wick: Chapter 3 - Parabellum 4DX
REDATELJ: Chad Stahelski  |  ŽANR: Akcijskitriler
ULOGE: Keanu ReevesHalle BerryJason Mantzoukas
TRAJANJE FILMA: 0 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.05.2019
SADRŽAJ FILMA:
U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama. Premda je već trebao biti mrtav, Continentalov upravitelj Winston dao mu je jedan sat prije nego što ubojice krenu i Wick postane excommunicado. Prije nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga se odsiječe od svih drugih članova, Wick će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobjegao iz New Yorka i ostao živ. Naravno, Wickov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu.

 

 

ALADIN

25.5.2019. / 11,00 h - MATINEJA

25.5. - 26.5.2019. / 16,00 h

IZVORNO IME: Aladdin
REDATELJ: Guy Ritchie  |  ŽANR: akcijskiavanturistički
ULOGE: Will SmithMena MassoudNaomi ScottMarwan KenzariNavid NegahbanNasim PedradBilly MagnussenNuman Acar
TRAJANJE FILMA: 0 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 23.05.2019
SADRŽAJ FILMA:
Uzbudljiva i dinamična adaptacija Disneyjevog animiranog klasika "Aladin" zanimljiva je priča o šarmantnom sitnom lopovu Aladinu, hrabroj i samozatajnoj princezi Jasmini te duhu iz svjetiljke koji je potencijalni ključ njihove budućnosti.

Talentirani redatelj Guy Ritchie donosi nam romantičnu i glazbenu avanturu smještenu u fiktivni lučki grad Agrabah. U glavnim ulogama nalaze se duh koji se pojavljuje iz čarobne svjetiljke (Will Smith), šarmantna bitanga Aladin (Mena Massoud) te Jasmina (Naomi Scott), skromna i odlučna prinzeza slobodnog duha. Njihovoj pustolovini pridružuju se i magični čarobnjak Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban) koji je zabrinut za dobrobit i budućnost svoje kćeri Jasmine, Jasminina najbolja prijateljica (Nasim Pedrad) Dalia, zgodni i arogantni udvarač Princ Anders (Billy Magnussen) i Haskim (Numan Acar) kao Jafarov prvi pomoćnik i kapetan straže.