Dramski studio ” Točkica” “Kockica” i “Kocka” upisuju nove članove a namijenjeni su za učenike od 1. do 6. razreda osnovne škole. 

Voditeljica je Dubravka Granulić.

Popunjenu pristupnicu potrebno je dostaviti na mail domkkv@domkkv.hr

U Dramskim studijima učenici nižih razreda osnovne škole upoznaju se sa svijetom kazališta kroz niz dramskih igara. Kroz dramsku igru pripremaju se za uključivanje u svijet odraslih i upoznaju s dramskom umjetnošću, a istovremeno oslobađaju svoju maštu i kreativnost te uče vjerovati u sebe i surađivati u timu. Mašta je odličan potencijal za razvoj pozitivnih osobina dječje osobnosti, a kroz niz maštovitih dramskih igara u našim dramskim radionicama razvijamo govorne sposobnosti i izražajnost, upoznajemo osobitosti scenskog pokreta, glasa i prostora. Cilj nam je razvijati dječju kreativnost kroz dramsku igru i stvarati predstave prilagođene dječjem uzrastu i iskustvu.

Pridruži se!

PRISTUPNICA

Dramski studio “Kockica”

DRAMSKI STUDIO UČENIKA NIŽIH RAZREDA

U Dramskom studiju „Kockica“ predškolci i učenici nižih razreda osnovne škole upoznaju se sa svijetom kazališta kroz niz dramskih igara.

Više

Dramski studio “Kocka”

DRAMSKI STUDIO UČENIKA VIŠIH RAZREDA

U dramskim radionicama polaznici stječu nove scenske vještine i iskustva koje izvođač koristi prilikom stvaranja scenskoga materijala, a koje uključuju scenski pokret, glas, pjevanje, improviziranje, kompoziciju i izvedbu.

Više

Predstave

Glumeći djeca uče različite vještine koje su im potrebne za susret s realnošću.
Radom u skupini razvijaju govorništvo, snalaženje i korektan odnos prema svijetu koji ih okružuje, izražavaju svoju osobnost u nizu dramskih vježbi i jačaju grupni identitet.

DRAMSKI STUDIO KOCKA

Anđeli imaju krila, zar ne?

DRAMSKI STUDIO KOCKA

Konrad – dječak iz limenke

DRAMSKI STUDIO KOCKICA

Pinokio

DRAMSKI STUDIO KOCKICA

Pipi Duga Čarapa