You are currently viewing Urnebesna komedija “Ne plaćamo! Ne plaćamo!” u Domu kulture Sisak

Urnebesna komedija “Ne plaćamo! Ne plaćamo!” u Domu kulture Sisak

Urnebesna komedija o ljudima na rubu egzistencije Glumačke družine Histrion “Ne plaćamo! Ne plaćamo!” gostuje u Domu kulture Sisak u ponedjeljak, 4.4.2016. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak. Predstavu je režirao Ivica Kunčević, a glume: Pero Juričić, Biserka Ipša, Ivica Pucar, Tara Rosandić i Žarko Potočnjak.
Priča je to koja govori o dva para: mlađem i starijem, što se na svakakve načine snalaze u neimaštini.
U jednom trenutku ti pokušaji prerastaju u socijalnu pobunu: žene, koje, ipak, snose glavnu odgovornost za obiteljsko preživljavanje, tj. vode računa da njihove obitelji svaki dan imaju što pojesti – odbijaju u trgovini platiti ono što su kupile…Ali, kako na to reagiraju trgovci, sredina, muževi, kako sindikalci i legalisti?!
Loše, naravno!
Naročito kad se u istragu uplete inspektor, policija, a pojavi se odnekud i senilni otac pa čak i jedan pogrebnik! Otetu robu treba, ipak, nekako zadržati, sakrit (ili vratiti)! I tu kreće vatromet komedijskih situacija…
Rezervacije na broj 044/527-479. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na blagajni Doma kulture tri dana prije predstave. Ulaznice u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije/programa. Cijena ulaznice 50 kuna, grupni posjet (10 i više karata) 40 kuna, studenti i umirovljenici 40 kuna.
Čekamo vas!