You are currently viewing GK Joza Ivakić iz Vinkovaca gostuje s komedijom “Boeing Boeing”

GK Joza Ivakić iz Vinkovaca gostuje s komedijom “Boeing Boeing”

Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak u travnju dovodi komediju  “Boeing Boeing” Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca. Komedija Marca Camolettija a u režiji Nine Kleflin, biti će izvedena u nedjelju, 3. travnja 2022. u Domu INA Rafinerije s početkom u 20 sati. U predstavi glume ci:  Vedran Dakić, Vladimir Andrić, Sanja Toth, Josipa Oršolić Matea Marušić i Zdenka Šustić.

Mladi Bernard živi precizno uređen život: tri zaručnice, tri stjuardese, sve je u redu i po rasporedu, jedna polijeće, druga slijeće, treća leti. Leti i Bernard na krilima svog hedonističkog životnog stila, sve je u površini, ništa nije u suštini, ljubav su riječi, a život užitak. Kada se Bernardov pažljivo sastavljen raspored druženja počne raspadati zbog brzog Boeinga katastrofa je neizbježna…

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a za umirovljenike, studente i djelatnike INE 30 kuna.  Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajni Kazališta 21 radnim danom od 14 do 20 sati te na dan predstave u Domu INA Rafinerije od 19 do 20 sati.