You are currently viewing Animirani film Ringe ringe raja u srcu grada Siska

Animirani film Ringe ringe raja u srcu grada Siska

Sinkronizirani animirani film “Ringe ringe raja” biti će prikazan u četvrtak, 28.7.2022. godine u 21 sat u srcu grada, na šetnici Slave Striegla. Besplatna projekcija filma, u kojem su glasove posudili Boris Barberić, Daniel Dizdar i  Mirela Videk, održava se u sklopu Ljetnog kina na otvorenom – Kino point. U slučaju kiše biti će u Domu INA rafinerije.

U novoj animiranoj komediji za cijelu obitelj, redatelja Christophera Jenkinsa, susrećemo se s likom simpatičnog gusana po imenu Peng. Peng je umišljen, svojevoljni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug.

 Voli svoju slobodu i živi u trenutku. Uvjeren da o svemu zna najbolje te da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedna takve vratolomije, doživljava nezgodu te pada u jato pačića. Pritom nehotice razdvaja brata i sestru, 16 dana stare Chao i Chi, od ostalih njihove vrste. Ozlijeđenog krila, zaglavio je na tlu i u toplije krajeve mora pješice. Kao da to nije bilo dovoljno, na taj put sada mora s patkama. On, gusan, s patkama! Štoviše, djecom patkama! Vidno nezadovoljan razvojem situacije, ni ne sluti da se upušta u avanturu života. Krilo mu je već slomljeno, a moglo bi biti i srce.