You are currently viewing Božićna produkcija Dramskih studija Doma kulture KKV u Domu INE

Božićna produkcija Dramskih studija Doma kulture KKV u Domu INE

Dramski studiji “Točkica”, “Kockica” i “Kocka” Doma kulture KKV Sisak izvesti će igrokaze pod nazivom “Božićna putovanja” u nedjelju, 17. prosinca 2023. u 12 sati u Domu INE. Predstava počinje u 12 sati a ulaznice su podijeljene.

O igrokazima:

Polaznici od 5. do 8. razreda Dramskog studija “Kocka” prikazati će igrokaz “Povratak u Božić”. Valja li se poigravati sa znanošću? Mogu li otvoriti vremenska vrata? Hoće li postojati Božić u bliskoj budućnosti? Što nam može ponuditi umjetna inteligencija i još puno pitanja postavlja ovaj zabavan i uzbudljiv igrokaz za mlade.

Polaznici Dramskog studija “Kockica” ispričat će svoju priču “Božićno putovanje” na poseban način. Bliži se božićno veselje. Djeca pišu pisma Djedici. Preuzet će ih sobovskom poštom vilenjaci. No, dogodi se nešto neočekivano i priča postaje napeta. Hoće li Djedica primiti pismo i tko će se pobrinuti da djeca ipak dobiju željene darove?

U zemlji Djeda Mraza zavladala je gripa među sobovima. Sve je krenulo po zlu. Baku Mraz čekaju velike odluke, a sve mora biti kako treba. Ponekad je teško odlučiti u ime svih jer Djed Mraz voli savršene božićne trenutke. “Tko će biti Djed Mraz” naziv je igrokaza polaznika od 1. do 4. razreda Dramskog studija “Tokice” kojima je ovo njihova prva izvedba na pozornici.