You are currently viewing Dječji mjuzikl Crvenkapica u nedjelju na Kulturnom ljetu KKV-a

Dječji mjuzikl Crvenkapica u nedjelju na Kulturnom ljetu KKV-a

Dječji tjedan Kulturnog ljeta KKV nastavljamo u nedjelju, 4.7.2021. s dječjim mjuziklom „Crvenkapica“ u koprodukciji Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka. Mjuzikl  je na programu u 19,30 sati.

Dječji mjuzikl Crvenkapica zasigurno je najraskošnija dječja predstava u stotinu godina dugoj kazališnoj tradiciji grada Vinkovaca. Originalna glazba, sedamnaest dječjih songova, mladi akademski glumci predvođeni Katarinom Šestić i nominiranim za Nagradu hrvatskog glumišta Ivanom Pokupićem jamstvo su da će ovaj  mjuzikl djecu, ali i odrasle povesti na prekrasno glazbeno putovanje kroz šumu do bakine kućice. Režiju potpisuje Vladimir Andrić a glume Katarina Šestić, Marijan Josipović, Matea Marušić, Ivan Pokupić, Katarina Krištić, Vladimir Andrić, Zorko Bagić i Ivica Lučić.

Ulaz je slobodan. Zbog ograničenog broja mjesta sjedenja, besplatne ulaznice mogu se preuzeti u Kazalištu 21 radnim danom od 15 do 19,30 sati. U slučaju kiše program će se održati u Domu INA Rafinerije Sisak.