You are currently viewing “Djevojačka večer” urnebesni kazališni hit na daskama Doma kulture Sisak

“Djevojačka večer” urnebesni kazališni hit na daskama Doma kulture Sisak

Na daske Doma kulture Sisak u subotu, 21.4.2018. godine s početkom u 20 sati stiže prava kazališna zabava i urnebesni kazališni hit. Riječ je o predstavi “Djevojačka večer” u produkciji Istarskog narodnog kazališta Pula. U predstavi glume Valter Roša, Marko Braić, Rade Radolović, Luka Mihovilović, Violeta Tomić/Nataša Kličković, Mia Krajcar, Lana Gojak, Helena Minić Matanić i Lara Živolić, a režiju potpisuje Violeta Tomić.

Ulaznice u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije/programa. Cijena ulaznice 50 kuna, grupni posjet (10 i više karata) 40 kuna, studenti i umirovljenici 40 kuna.

Što se dogodi kada se muški i ženski dio obitelji, prije vjenčanja, želeći malo zabave, sasvim slučajno nađe na istom mjestu? Kad se skupina djevojaka, odnosno žena, želeći se zabaviti prije sutrašnjeg vjenčanja jedne od njih, zaputi u prvi pristojni muški striptiz bar, očekuje se da će večer biti ugodna i zabavna. Naravno, to vrijedi u slučaju da muškarci koji će se vrtjeti oko fino ispoliranih štangi budu estetski odgovarajući, ali ipak dotičnim ženama nepoznate jedinke no, ako se slučajno dogodi da se pod svjetlima reflektora pojave njihovi muževi, zaručnici, sinovi ili braća, večer bi se iz nevine zabave mogla pretvoriti u potpuno rasulo…