Dramski studio “Kockica” učenika nižih razreda

DRAMSKI STUDIO UČENIKA NIŽIH RAZREDA

U Dramskom studiju „Kockica“ predškolci i učenici nižih razreda osnovne škole upoznaju se sa svijetom kazališta kroz niz dramskih igara. Kroz dramsku igru pripremaju se za uključivanje u svijet odraslih i upoznaju s dramskom umjetnošću, a istovremeno oslobađaju svoju maštu i kreativnost te uče vjerovati u sebe i surađivati u timu.

Mašta je odličan potencijal za razvoj pozitivnih osobina dječje osobnosti, a kroz niz maštovitih dramskih igara u našim dramskim radionicama razvijamo govorne sposobnosti i izražajnost, upoznajemo osobitosti scenskog pokreta, glasa i prostora.

Cilj nam je razvijati dječju kreativnost kroz dramsku igru i stvarati predstave prilagođene dječjem uzrastu i iskustvu.
Na kraju svake godine polaznici svoj rad prezentiraju publici.

Njihove produkcije i predstave prikazali smo na Međunarodnom festivalu „Maslačak“ te na Festivalu bajke Ivane Brlić Mažuranić u Ogulinu, ali i na prigodnim svečanostima koje sami organiziramo.

Ako želite saznati koje su tajne kazališnog prostora i pokazati svoje glumačko umijeće, pridružite se našem dramskom studiju „Kockica“ s početkom nove školske godine te kroz zabavu i druženje naučite kako je dobro biti ljubitelj kazališta.

Prijave na telefon: 044/527 – 470 ili na 091/468 91 33

Popis predstava s polaznicima:

2010. Audicija za šumski cirkus

Dva pajaca

2011. Sretni cvrčak

Ljubav

Čarobni cvijet (13. Međunarodni festival dječjeg kazališta Maslačak i 6. Ogulinski festival bajke)