You are currently viewing Duhovita predstava “Davež” Scene Gorica na 9. Prologu

Duhovita predstava “Davež” Scene Gorica na 9. Prologu

Nova duhovita predstava Scene Gorica “Davež” u režiji Stojana Matavulja stiže na 9. festival Prolog i to u utorak, 18.10.2016. godine u 20 sati u Kazalištu 21. U predstavi igraju : Iskra Jirsak, Marko Makovičić i Goran Malus.
Predstava Davež, prema tekstu Sama Bobricka, sve učestaliji problem čovjeka, izazvan stresom i životnim nedaćama, prikazuje na vrlo duhovit način. Radnja se odvija u psihijatrijskoj ordinaciji, gdje pacijent izludi psihijatricu koja i sama završava na liječenju. Za vrijeme liječenja, ona svoje slučajeve prepušta suprugu, također psihijatru kojega do živčanog sloma dovodi isti onaj „davež“ koji je izludio i njegovu suprugu.

I ove godine u prodaji su pretplatničke iskaznice. Cijena im je 200 kuna, a nude mogućnost gledanja svih deset predstava na festivalu. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.

Čekamo vas!