You are currently viewing George Kaplan na daskama Kazališta 21

George Kaplan na daskama Kazališta 21

Gradsko kazalište Sisak Doma kulture Kristalna kocka vedrine u nastavku 9. Festivala regionalnih kazališta Prolog dovodi Playdramu Split s predstavom ˝George Kaplan˝ za koju režiju potpisuje Cintija Ašperger, a igraju Bojan Brajčić, Sara Ivelić, Elvis Bošnjak, Petra Kovačić Pavlina, Stipe Radoja. Predstava je na programu u utorak, 25. listopada 2016. godine u Kazalištu 21 s početkom u 20 sati.

Više o predstavi ….
George Kaplan drama je u tri dijela s različitim narativnim pristupima i poveznicama.
To je tekst koji govori o političkim izazovima današnjice, teorijama zavjere, o utjecaju Hollywooda na današnju geopolitičku situaciju, o Alfredu Hitchcocku kao aktivnom sudioniku velikih svjetskih zavjera, ali i o ulozi kave (ili piva) prilikom održavanja sastanaka. Predstava postavlja pitanje koliko je realan naš strah da nas u svakom trenutku netko promatra i manipulira li pojedincem društvo ili pojedinac sam sobom.

Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.