You are currently viewing Gostovanje Kazališnog benda KKV-a na festivalu u Opatiji

Gostovanje Kazališnog benda KKV-a na festivalu u Opatiji

I ove godine Kazališni bend KKV nastupa na najznačajnijem i najvećem međunarodnom blues festivalu u Hrvatskoj pod nazivom „Jerry Ricks Blues festival – Kastav & Opatija Riviera“.

S obzirom da na festivalu nastupaju samo eminentna imena ponovni poziv za nastup na festivalu još je jedna potvrda kvalitete i ugleda Kazališnog benda KKV u Hrvatskoj.

U suradnji sa izvrsnim glazbenicima Lelom i Joe Kaplowitz ove godine će bend nastupiti na najljepšoj i najpoznatijoj ljetnoj pozornici na Jadranskoj obali u Opatiji 27.7.2021. godine u sastavu Branko Badanjak – bubnjevi, Goran Grgurač – gitara, Darko Priljević – orgulje, Anita Gossain – saksofon i vokal, Miroslav Giljanović – bas, te Branko Kužnar Žan – gitarist i voditelj benda.

Zadovoljstvo je tim više što je Siščanka Lela Kaplowitz naša najpoznatija i najcjenjenija jazz i blues pjevačica i autorica pjesama u Hrvatskoj, a njezin suprug Joe, inače Amerikanac, jedan od najboljih klavijaturista u Hrvatskoj, član jazz orkestra HRTa. Uz mnoge uspješne nastupe u inozemstvu 2019. godine nastupili su i u čuvenom Carnegie Hallu u New Yorku.