You are currently viewing HNK Zadar s predstavom “Kredit” gostuje na 15.Prologu

HNK Zadar s predstavom “Kredit” gostuje na 15.Prologu

Hrvatsko narodno kazalište iz Zadra gostuje na 15. Festivalu regionalnih kazališta PROLOG s predstavom “Kredit” u subotu, 8.10.2022. u 20 sati u Domu INA Rafinerija. Režiju i prijevod potpisuje Nenni Delmestre  a glume Davor Jureško, Alen Liverić i Ivan Ivić.

Kredit je priča o klijentu kojemu je žurno potrebno dobiti novac od banke, ali situacija se zakomplicira kada mu menadžer poslovnice odbije omogućiti kredit zbog toga što ne ispunjava uvjete kreditiranja. Suočen s nemogućnošću ispunjenja svoje želje klijent započinje s prijetnjama mendžeru i postupno pretvara njegov život u pravu noćnu moru. Uvjerljivost i sigurnost s kojom se klijent obraća menadžeru, te poznavanje određenih intimnih situacija iz života menadžera malo po malo dovodi do promjene odnosa i situacija dominiranja između dvaju muškaraca.

I ove godine moguće je kupiti pretplatničku ulaznicu (za sve predstave) koja iznosi 200 kn, a cijena pojedinačnih ulaznica iznosi 30 kn, a moguće ih je kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Kazališta 21 radnim danom od 14 do 20 sati.