You are currently viewing HNK Zadar s predstavom “Ostavljam te” na 10. Prologu

HNK Zadar s predstavom “Ostavljam te” na 10. Prologu

U nastavku Prologa u goste dolazi HNK Zadar i to u ponedjeljak, 23.10.2017. u 20 sati u Kazalište 21 s predstavom “Ostavljam te”.
Predstava ˝Ostavljam te˝ u režiji Matjaža Latina intimna priča je o dvoje ljudi, o odnosu muškarca i žene koji su braku već 30 godina, a počinje rečenicom iz naslova: ”Ostavljam te!”. Te se riječi nastavljaju provlačiti kroz opsesivnu igru ovog bračnog para. U predstavi zapravo pratimo svojevrsnu inventuru njihovog odnosa koja se u jednom trenutku pretvara u reality show u kojem nastupaju bračni par, voditeljica, bračni savjetnik i glazbenici. Igraju Jasna Ančić, Alen Liverić, Žana Bumber, Ivan Ivić i Jadran Dučić Ćićo.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Podsjećamo da su u prodaji i pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat, kao i vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.