You are currently viewing I ove godine PIF u Sisku

I ove godine PIF u Sisku

Sisačku kazališnu scenu obogatit će ovoga tjedna „Lutkarski koncert“ Lutkarskog kazališta Malle-malle! Prekrasne i graciozne štapne lutke plesat će za vas dok slušate različite vrste glazbe, a pritom će vas naš domaćin i njegov pomoćnik nasmijavati svojim luckastim dogodovštinama. Lutke će za vas oživjeti glumci: Maria Dzhoykeva, Krasi Kirchev, Mila Kitanova, Kole Kitanov i Petromil Denev.

Dom kulture Kristalna kocka vedrine i Grad Sisak u suradnji s Kulturnim centrom Travno i KUMS-om organizira za sisačku publiku predstavu sa 55. Međunarodnog festivala kazališta lutaka – PIF. Riječ je o predstavi „Lutkarski koncert“ u izvedbi bugarskog Malle-malle Puppet Theatre. Predstava će biti izvedena u srijedu, 21. rujna 2022. u Domu INA rafinerije u Sisku, s početkom u 11 sati.

KAZALIŠTE LUTAKA MALLE-MALLE, SOFIJA, REPUBLIKA BUGARSKA
Malle-malle je kazalište lutaka. Vole igrati kazalište, raditi predstave i radionice, putovati, svirati, stvarati, inspirirati i biti inspirirani.
Poznati su po uličnim lutkarskim predstavama, kao i po najcool showu mjehurića od sapunice. Od 2013. putuju i igraju se, igraju se i putuju i to im se sviđa.
Malle-malle voli eksperimentirati, ali cijene i tradiciju i klasično lutkarsko kazalište. Najviše cijene komunikaciju – međusobnu, unutar tima, kao i izravnu povezanost s publikom! Osobni kontakt i prijateljstvo su najvrijednije i najkorisnije stvari kojih nikad ne možete dobiti previše.