You are currently viewing Kazališna predstava  “Zlatna medalja” Vesne Mačković u Kazalištu 21

Kazališna predstava “Zlatna medalja” Vesne Mačković u Kazalištu 21

Kazališna predstava „Zlatna medalja“ Vesne Mačković održati će se u subotu, 26. svibnja 2018. godine u Kazalištu 21 s početkom u 19,30 sati. Performans Vesne Mačković, uz pratnju grupe Radost!, podržali su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Odbor za kulturu Grada Siska.

Vrednovanje „igara“ u konceptu „kruha i igara“ dovodi se u pitanje kada igre postanu nadri-igre, nad-igre i ne-igre. Kada igre postanu natjecanja, idolopoklonstvo i (samo)ubojstvo. Kada igre više nisu igre, ali nisu ni više od igara. One postaju sve manje i manje igre dok s vremenom potpuno ne nestanu iz same svoje definicije, a riječ „igre“ poprimi najraznija druga(čija) značenja. U ovom performansu bit će dodijeljeno preko nekoliko zlatnih medalja i pobjedničkih pehara. Na publici je da prosudi jesu li priznanja i nagrade korektno raspodijeljeni. Cijelu svečanu dodjelu kako i priliči pratit će poticajna navijačka glazba benda Radost!.

Ulaznice su dio inicijative ‘Umjetnost dostupna svima’ prema kojoj prvih 20 ulaznica ima prazno polje cijene, sljedećih 20 ulaznica ima cijenu 25 kn, sljedećih 20 ulaznica ima cijenu 60 kn itd. Posjetitelji koji rezerviraju ulaznice s praznim poljem cijene pri izlasku s predstave samostalno upisuju cijenu koju žele platiti ovisno o svom životnom standardu i zadovoljstvu odgledanom predstavom. Razervacije su moguće na: ulaznice@vesnamackovic.com ili viber /watzup / SMS s datumom i imenom te odabirom vrste ulaznice poslati na 0992004040.

Više o performansu „Zlatna medalja“ https://youtu.be/HelUHNcKALY