You are currently viewing Kazalište Komedija “Nije bila Peta, bila je Deveta”

Kazalište Komedija “Nije bila Peta, bila je Deveta”

Kazalište Komedija s predstavom „Nije bila Peta, bila je Deveta“ stiže na daske Doma kulture Sisak i to u srijedu, 19.4.2017. godine u 20 sati. Redatelj predstave je Damir Mađarić, a glume Mila Elegović, Igor Mešin i Zlatko Ožbolt.
Riječ je o tipičnoj komediji gdje se zaplet razvija kroz ljubavni trokut, a sve se završava čudesnim krajem. Glavni je lik ‘ljupka aždaja’ Eva, atraktivna, intrigantna i misteriozna ljepotica koja, gdjegod se pojavi, ruši sve pred sobom. To iskustvo prolazi i Bruno, ambiciozni prevoditelj kojemu Eva prvo u sudaru skrši automobil, zatim ga otpremi u bolnicu, a potom u zatvor, na što on odgovara potpunom zaslijepljenošću od ljubavi prema njoj. Nakon što Eva na glavu okrene Brunin stan, učini to i sa njegovim životom, tražeći novi dokaz ljubavi: ona je naime, udana i od Brune traži da njezinog muža Marija, koji pak ne zna cijeniti Evinu bezuvjetnu ljubav, što prije preseli na onaj svijet…
Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sati te vikendom sat vremena prije projekcije / programa. Cijena ulaznice je 50 kuna, a za umirovljenike i studente te grupni posjet (10 i više ulaznica) 40 kuna.
Čekamo vas!