You are currently viewing Kazalište Virovitica i GK Zorin dom na 12. Prologu sa crnohumornom dramom “Komšiluk naglavačke”

Kazalište Virovitica i GK Zorin dom na 12. Prologu sa crnohumornom dramom “Komšiluk naglavačke”

“Komšiluk naglavačke” Nine Mitrović u režiji Darija Harjačeka, a u koprodukciji Kazališta Virovitica i Gradskog kazališta Zorin dom Karlovac dolazi na 12. Prolog u ponedjeljak, 28.10.2019. godine u 20 sati u Domu kulture Sisak.

Crnohumorna drama u kojoj radnja započinje tako što Huklija stoji na krovu nebodera razmišljajući o tome hoće li skočiti u smrt ili ne. Bog ga ipak gura u bezdan, a pri padu samoubojica svjedoči privatnim sukobima i nedaćama ljudi u stanovima zgrade koju je osobno izgradio. Drama se sastoji od pojedinačnih priča koje su inspirirane stvarnim slučajevima koji su i danas prisutni u društvu. Priče govore o problemima siromaštva, korupcije, iseljavanja mladih iz zemlje, financijski i politički zaštićenih pojedinaca koji uspijevaju izbjeći kaznu za zlodjela koja su počinili.

U predstavi igraju Blanka Bart, Vlasta Golub, Goran Koši, Igor Golub, Sara Lustig, Mio Pavelko, Antun Vrbenski, Goran Vučko, Draško Zidar, Peđa Gvozdić, Vanja Gvozdić, Nino Pavleković i Goran Glavač.

U prodaji su pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna. Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 30 kn, a za studente, umirovljenike i učenike 20 kn. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati i vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa.

Vidimo se na Prologu!