You are currently viewing Komedija “Jel tako Zorane?” u travnju gostuje u Sisku

Komedija “Jel tako Zorane?” u travnju gostuje u Sisku

Kazalište Moruzgva i Kazalište Marina Držića gostuju s zajedničkom predstavom “Jel tako Zorane?” u nedjelju, 23.4.2023. u 20 sati u Domu INA rafinerije. Komediju prema priči Tanje Mravak, a u režiji Tamare Damjanović  igraju Ecija Ojdanić/Barbara Nola, Vedran Mlikota/Goran Grgić, Csilla Barath Bastaić/Iva Kraljević, Petra Svrtan/Iva Šimić Šakoronja i Paško Vukasović/Ivan Čuić.

Predstava Kazališta Moruzgva u koprodukciji s Kazalištem Marina Držića u Dubrovniku radi se po književnom predlošku virtuoza kratkih priča, Tanje Mravak, koja je minijaturu naslova Jel’ tako, Zorane? napisala upravo za tu svrhu. Priča, a tako i buduća predstava, u fokusu ima obiteljski događaj koji razotkriva njihove neuralgične točke iz prošlosti, istovremeno se ispreplećući s aktualnim događajem člana obitelji koji je nehotice izazvao sukob s osobom drugačije nacionalnosti. 

Ulaznice po cijeni od 7 eura (52,74 kune) mogu se kupiti od 2.2.2023. na www.ulaznice.hr ili na blagajni Kazališta 21 ponedjeljkom od 14 do 20 sati, od utorka do petka od 9 do 20 sati. Na dan predstave u Domu INE od 19 do 20 sati.