You are currently viewing Komedija “Julijin balkon” Hit teatra gostuje na 12. Prologu

Komedija “Julijin balkon” Hit teatra gostuje na 12. Prologu

U nastavku 12. Prologa u ponedjeljak, 4. studenog 2019. gostuje Hit teatar s komedijom „Julijin balkon“. Priču o suvremenom Romeu i Juliji, u režiji Ive Srnec, možete pogledati u Kazalištu 21 s početkom u 20 sati.

Postoje li Romeo i Julija 21. stoljeća? Bismo li se danas ubili zbog ljubavi ili ubili ljubav? Kako da ne bude tragično, a ostane magično? Koja je današnje lice i naličje međuljudskih odnosa? Budimo se ili ludimo? Prpošni trio fantastikus – glumica, glumac i redateljica (Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović-Brdar) – uz nezaustavljivu lavinu komičnih situacija, neočekivanih preokreta i osobnih zavrzlama – na scenu su postaviti najveću ljubavnu priču svih vremena. Hit teatar predstavlja pravo kazalište u kazalištu. Shakespearea kakvog još niste gledali. Komediju za sve generacije i kazališne afinitete.

U prodaji su pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna. Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 30 kn, a za studente, umirovljenike i učenike 20 kn. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati i vikendom sat vremena prije početka projekcije odnosno programa.

Vidimo se na Prologu!