You are currently viewing Komedija “Ljubaf” Kerekesh Teatra u Domu kulture

Komedija “Ljubaf” Kerekesh Teatra u Domu kulture

Dom kulture Sisak u goste dovodi Kerekesh Teatar i komediju “Ljubaf” koja je na rasporedu 9.3.2015. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak. Predstava je nastala prema tekstu Ljubomira Kerekeša koji je ujedno i režira.
Komedija u kojoj je ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođici Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.
U predstavi igraju: Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš.

Ulaznice su u prodaji po 60 kuna, a za grupni posjet (više od 10 ulaznica) cijena je 50 kuna. Svoje ulaznice rezervirajte na vrijeme na blagajni Doma kulture Sisak ili nazovite na 044/527-478.
Čekamo vas!