You are currently viewing KULturno ljeto KKV-a donosi Vam komediju “Pizza s Krešom”

KULturno ljeto KKV-a donosi Vam komediju “Pizza s Krešom”

Kulturno ljeto KKV-a nastavljamo s komedijom “Pizza s Krešom” Kazališne družine Gradu i svijetu – Urbi et Orbi  u srijedu, 12.7.2023. s početkom u 19 sati na Ljetnoj sceni Kazališta 21, a u slučaju kiše u Domu INA rafinerije. U predstavi igraju: Nika Levak, Krešimir Mišak i Robert Kurbaša koji je ujedno i autor, redatelj i dramaturg.

Spoj glumačkog i kazališnog umijeća s televizijskim iskustvom, glavni su sastojci ove predstave. Redatelj, autor i dramaturg navedene kazališne uspješnice je glumac Robert Kurbaša, a u uz njega u predstavi igraju mlada glumica Nika Levak i poznati novinar Krešimir Mišak.

Dva prepoznatljiva lica, jedan iz svijeta kazališta, drugi s malih ekrana u predstavi su zamijenila uloge. Mišak igra čovjeka koji se oslanja na mentalne sposobnosti, dok je Kurbaša preuzeo ulogu čovjeka kojeg zanimaju teorije zavjere, urote i ezoterične stvari. Predstava „Pizza s Krešom“ komedija je inspirirana kultnim američkim filmom „Moja večera s Andreom“ s početka osamdesetih i ponire u tematiku smisla života i naših težnji u potrazi za univerzalnom srećom.