You are currently viewing „Ljepotice iz Leenanea“ na 10. Prologu

„Ljepotice iz Leenanea“ na 10. Prologu

„Ljepotice iz Leenanea“ suvremenog irskog dramatičara Martina McDonagha u režiji Dražena Ferenčine novi je ovosezonski naslov šibenskog Hrvatskog narodnog kazališta koji će biti izveden na 10. festivalu regionalnih kazalište Prolog u utorak, 17.10.2017. godine u 20 sati u Domu kulture Sisak.
Riječ je o drami koja govori o ljudskim sudbinama I karakterima. koja tematizira odnos usidjelice Maureen i njezine majke Mag koje žive na brdu u malom mjestu Leenanea, na zapadu Irske u okrugu Galway, tamo gdje je mnoga ljeta kao dječak znao provoditi i sam autor – Martin McDonagh. U toj irskoj provinciji svatko zna sve o svakome, ali neke su tajne ipak dobro čuvane. Svakodnevicu McDonaghovih dama sastavljenu od redovitih svađa potpuno preokrene neočekivani dolazak nekadašnjeg prijatelja koji se zaljubi u Maureen. U predstavi igraju: Franka Klarić, Biserka Ipša, Jakov Bilić I Bojan Brajčić.

I ove godine u prodaji su pretplatničke iskaznice. Cijena im je 200 kuna, pojedinačne ulaznice 30 kn; za studente, umirovljenike i studente 20 kn. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.
Čekamo vas!