Ljetne radionice Doma kulture Sisak

Učilište Doma kulture Kristalna kocka vedrine otvorit će i tijekom ljeta svoja vrata osnovnoškolskoj djeci nudeći likovne i dramske radionice, a sve kako bi naši najmlađi praznike proveli kreativno se izražavajući kroz igru i druženje uz stručno vodstvo.

Likovne radionice, koje podrazumijevaju igru papirom, namijenjene su djeci od 6 do 10 godina. Papir je, naime, u rukama djece papir čudesno sredstvo igre i zadovoljstva. Možemo ga oblikovati na mnogo načina. Stoga će upravo uz razne vrste papira polaznici radionica među ostalim naučiti kako izraditi reljefe, cvijeće i životinje. Likovna će se radionica pod vodstvom Tanje Tole Majstorović odvijati u Kazalištu 21, radnim danima tijekom mjeseca srpnja (1.7. – 31.7.), od 10 do 12 sati.

Dramski pedagog Damir Borojević u sklopu dramskih radionica predviđenih za kolovoz (6.8. – 30.8) akcent će staviti na izradu maski. Svaki polaznik imat će priliku kreirati i osmisliti svoju masku koja najtočnije pokazuje njegove atribute i karakterno – emocionalne osobine. Dramske će se radionice odvijati također svakog radnog dana, od 10 do 12 sati, u Daskalištu.
Sve su radionice besplatne. Više informacija može se dobiti na broj telefona 044 / 527 479.