You are currently viewing Ljubavna bajka “Vitez željeznog srca” na šetnici Slave Striegla

Ljubavna bajka “Vitez željeznog srca” na šetnici Slave Striegla

Drugog dana dječjeg tjedna KULturnog ljeta KKV očekuje nas gostovanje Gradskog kazališta “Joza Ivakić” iz Vnkovaca sa ljubavnom bajkom “Vitez željeznog srca” u režiji Andrijane Raguž. U predstavi glume Ivan Živković, Danijela Cvitanović, Mirjana Galić, Andrijana Raguž i Zorko Bagić te će biti izvedena u utorak, 5.7.2022. godine na šetnici Slave Striegla u 19.30 sati.

Kakve veze imaju ljubav i hrđa, saznajte u ovoj predstavi koja je zanimljiva i onim malima, ali i onim puno, puno većima.
Ova zanimljiva i duhovita priča smještena u razdoblje kada su romantika i ljubav bili pojmovi koji pokreću svijet, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uz zabavne songove, živopisne i razigrane scene, ova će predstava zabaviti i djecu i odrasle.
Glavni akteri su Princeza koja je nesretno zaljubljena u Viteza čije je osvajačko srce usmjereno samo ka borbi i pronalasku (ne)postojećeg neprijatelja. Svakoga dana hrabri je Vitez prolazio pored balkona tužne princeze, međutim nikada je nije primjećivao: da li zbog velikog šljema ili nije imao vremena za ljubav, ali jednoga dana počne padati kiša…

KULturno ljeto KKV-a podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH, Grad Sisak, INA Rafinerija i HAVC – Hrvatski audio vizualni centar.U slučaju kiše predstava će biti izvedena u Domu INA rafinerije Sisak.