You are currently viewing Repriza ljubavne priče Sunčane i Severa

Repriza ljubavne priče Sunčane i Severa

Svi oni koji nisu uspjeli pogledati novu predstavu Gradskog kazališta Sisak „Sunčana i Sever“ u režiji Jasmina Novljakovića moći će to učiniti 6. 12.2013. s početkom u 19,30 sati u Kazalištu 21.

Podsjetimo kako predstava polazi od Knjige o Sunčani i Severu kojom je autorski dvojac, Ludwig Bauer i Lidija Dujić, poetski rekonstruirao književni i emotivni dijalog Sunčane Škrinjarić i Josipa Severa.

Za predstavu u režiji Jasmina Novljakovića autori su napisali iznova dramski tekst u kojem priču o Sunčani i Severu scenski oživljuju koloritni književni suputnici – Majakovski, Kručonih, Balog, Kočan pa i sam Bauer. U predstavi glumi zavidna glumačka ekipa: Igor Golub, Kristina Krepela, Ljubo Zečević, Duško Valentić/Zlatko Ožbolt dok su za ples zaduženi Tihomir Kosić i Karla Vorkapić.

Ulaznice su u prodaji od srijede, 27. studenog na blagajni Doma kulture Kristalna kocka vedrine od 14 do 20 sati. Cijena ulaznice je 30 kuna, a mogu se i rezervirati na broj telefona 044/527-478 ili 527-470 radnim danom od 08 do 16 sati.