You are currently viewing Majstor Jura – priča o jednoj djevojci na 10. Prologu

Majstor Jura – priča o jednoj djevojci na 10. Prologu

Majstor Jura – priča o jednoj djevojci monodrama je koja gostuje na 10. Prologu u četvrtak, 26.10.2017. godine u 20 sati u Kazalištu 21. Riječ je o projektu glumice Jelene Hadži Manev nastalog pod okriljem UO Tragači. Tekst i režiju potpisuje Jelena Hadži Manev, a igra Marijana Matoković.

Iza imena „Majstor Jura“ krije se djevojka koja je došla u Zagreb studirati komparativnu književnost i filozofiju. Spletom čudnovatih okolnosti, od fakulteta je odustala i počela zarađivati za život renovirajući stanove. Ono što vlasnici tih stanova ne znaju jest da Jura tijekom renovacije u njima i živi. Dok gleta zidove, na youtubeu sluša motivacijske filmove i vježba klaunske točke kako bi razveselila ljude oko sebe. Pustit će vas da zavirite u njen privremeni dom i u njeno srce u nadi da ćete se međusobno prepoznati.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Podsjećamo da su u prodaji i pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat, kao i vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.