You are currently viewing Mjuzikl za djecu “Čarobni kolač”

Mjuzikl za djecu “Čarobni kolač”

“Čarobni kolač” predstava za djecu nastala u koprodukciji GK Joza Ivakić iz Vinkovaca i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka dolazi na daske Doma kulture Sisak u četvrtak, 13.10.2016. godine u 11 sati. Riječ je o mjuziklu za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole, režiju potpisuje Frana Matija Vranković, a glume Mia Krajcar, Antonia Šašo. Martina Stjepanović, Vladimir Andrić i Ivan Pokupić.

Slastičarka Pralina i njezine raspjevane pomoćnice Jagoda i Višnja pripremaju kolače za proslavu Dana smijeha. Pripreme za proslavu poremetit će čarobnjak Lavinije, koji želi postati slavan poput svojih baka i prabaka te tako postati najbolji čarobnjak na svijetu. Lavinije odluči napraviti keksiće svađalice i kolačiće ljutiće kako se više nitko ne bi mogao smijati.
Uspješnu čaroliju isproba na svom vjernom mačku Mrkonji. Kad se uvjeri da čarolija djeluje, njegov plan je spreman te kreće u akciju kako bi keksićima posvađao prvo Jagodu i Višnju, a zatim i sve stanovnike grada te Dan smijeha pretvorio u Dan svađanja.