You are currently viewing “Mušica” otvara 10. Prolog

“Mušica” otvara 10. Prolog

Ovogodišnje jubilarno izdanje 10. Prologa započet će s domaćom predstavom GK Sisak „Mušica“ koja je na programu u ponedjeljak, 9.10.2017. godine u 20 sati u Kazalištu 21.
„Mušica“ nastala prema tekstu Angela Beolca, poznatijeg po samonadjenutom imenu Ruzante (u kasnijoj transkripciji Ruzzante) koji poput dragocjenog muzeja prenosi život, razmišljanja, osjećaje i umjetnost raskošne talijanske renesanse. U svom remek djelu “Mušica” on preispituje snagu takvog temelja društva kao što je to brak i dolazi do jasnog zaključka da se nikakav kalup i model ne mogu primijeniti na ljudske emocije.
Režiju ovog djela i scensku adaptaciju potpisuje Silvije Vadla, a igraju: Nataša Kopeč, Filip Detelić, Marko Hergešić i Ivan Grčić.

Kako bi što veći broj Siščana mogao uživati u kazalištu, pripremili smo i ove godine pretplatničke iskaznice. Cijena im je 200 kuna, a nude mogućnost gledanja dvanaest predstava na festivalu, a u prodaji su od četvrtka, 5.10.2017. godine na blagajni Doma kulture Sisak. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.
Čekamo vas na 10. Prologu!