You are currently viewing Najavljena nova predstava Gradskog kazališta Sisak

Najavljena nova predstava Gradskog kazališta Sisak

Odličan autorski tim iznjedrio je novu predstavu za mlade Gradskog kazališta Sisak, ˝Tko nema u vugla, googla˝, najavila je danas, 10. veljače 2017.g, na konferenciji za medije, ravnateljica Doma kulture Kristalna kocka vedrine, Valentina Ivanković Pelikan. Pojačani s karlovačkom i varaždinskom glumačkom postavom, Sarom Ipša, Filipom Eldanom i Peđom Gvozdićem, koji potpisuje i režiju, donosimo zanimljivu urbanu ljubavnu komediju za mlade, istaknula je Ivanković Pelikan.
˝Tijekom cijeloga procesa zapitkivali smo se što danas tinejdžeri vole, čime se bave, što slušaju, što ih zanima te na koje načine moderna tehnologija utječe na njih, koje su njezine pozitivne i negativne posljedice.˝, rekao je Filip Eldan koji u predstavi igra Filipa, mladića kojem je dan nezamisliv bez mobilnog telefona, društvenih mreža i igrica. Njegova kolegica Sara Ipša igra Hanu, potpunu mu suprotnost. Ona, naime, nema pametni telefon, nije na facebooku ili nekoj drugoj društvenoj mreži, a svakako prednost daje knjigama. ˝Namjera nam je bila pokazati da i atipični pojedinci uspijevaju biti zamijećeni sa svojim posebnostima, baš kao što je to naša Hana.˝, zaključila je Ipša dodajući da će se predstava zbog svoje tematike jednako dopasti kako mladima tako i njihovim roditeljima.
Premijera predstave ˝Tko nema u vugla, googla˝ održat će se u utorak, 14. veljače 2017.g, u Kazalištu 21 s početkom u 19,30 sati.