You are currently viewing Najseksi komedija ikad “Boeing Boeing” na daskama Doma kulture
kultura...vinkovci...08.09.2018. gradsko kazaliste "joza ivakic"; premijera predstave marc camoletti-a "boeing boeing" u reziji nine kleflin; glume - dorijan paulic, vladimir andric, sanja toth, matea grabic cacic, matea marusic i katarina kristic foto Gordan Panić

Najseksi komedija ikad “Boeing Boeing” na daskama Doma kulture

U četvrtak, 21.3.2019. godine u Dom kulture Sisak u 20 sati dolazi Kazalište Vinkovci s najseksi komedijom ikad – “Boeing Boeing”.
”Boeing Boeing” je predstava koja počiva na nizu zabuna i duhovitih obrata koji nastaju zbog zamršenih muško ženskih odnosa. Bernard je mladi pariški arhitekt, potomak ugledne i moćne obitelji i glavni predstavnik zlatne mladež Pariza koji ima jednu tajnu. Naime, Bernard nema jednu, nema dvije nego čak – tri zaručnice! Vješto balansira između svojih nevjesta koje doslovno lete kroz njegov život jer sve tri su po zanimanju stjuardese. Britanka Glorija, Talijanka Gabrielle i Njemica Gretchen tako se izmjenjuju u njegovom stanu po dobro uhodanom rasporedu, ali kada se iz vedra neba pojavi njegov poznanik Robert, a koji ima vlastitu osmrtnicu u džepu, raspored druženja krene se urušavati. Robert i Bernard pokušat će učiniti sve da se tri zaručnice ne susretnu, iako će cijeli dan provesti u istom stanu.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 50 kuna; studenti, učenici i umirovljenici 40 kuna u prodaji online na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture radnim danom od 14 do 20 sati te vikendom sat vremena prije projekcije / programa.

Čekamo vas!