Šetalište Vladimira Nazora 12 44 000 Sisak Hrvatska
Tel. ++385 44 527 470 Fax. ++385 44 527 475 Marketing: ++385 44 527 479
domkkv@domkkv.hr

Natječaj za prijavu kratkih ekoloških filmova 6. Sisačkog eko film festivala je zatvoren!

Natječaj za prijavu kratkih ekoloških filmova 6. Sisačkog eko film festivala je zatvoren!

Pristiglo je dvadesetak filmova iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kanade, Rusije, Finske, te Srbije. Sudeći po pristiglim filmovima, selektor Silvio Mirošničenko će imati pune ruke posla budući da mora pregledati filmove, te ih sortirati u službenu selekciju, te dječji program koji će se prikazivati po mjestima koje će festivalski tim obići od 13.-25. svibnja 2013.

U tijeku je do kraja mjeseca i prijavljivanje stranih volontera koji će biti dio putujućeg festivalskog tima, a dosad su za SEFF participirali volonteri iz Danske, Južne Koreje i Poljske. Proteklog mjeseca, naš festival je stvorio i partnerstva sa sličnim festivalima koji će se predstaviti tijekom završnice SEFF-a u Sisku. Tako su se ostvarile prijateljske veze s festivalima Zagreb tourfilm festival, Green fest iz Beograda, te BEFF, festival ekološkog filma iz Republike Karelije u Rusiji. Osim projekcija filmova i filmskih radionica, u Sisku će se za vrijeme SEFF-a održavati i predavanja vrhunskog tima geologa Hrvatskog geološkog instituta iz Zagreba, predstavljanje kreativnog Lisnatog odreda iz Zagreba, te će se održati i Fit camp u dvorištu Kazališta 21. No, o svim detaljnim informacijama, publika će biti na vrijeme obaviještena.

Ovogodišnje izdanje SEFF-a nosi mnoštvo zanimljivih iznenađenja, a prije završnice u Sisku, festivalski put će biti dug preko 700 kilometara.