You are currently viewing Ne propustite komediju o četiri žene Scene Gorica “Zov divljine”

Ne propustite komediju o četiri žene Scene Gorica “Zov divljine”

Ne propustite komediju o četiri žene Scene Gorica “Zov divljine” koja je na repertoaru u utorak, 29.10.2019. godine u 20 sati u Kazalištu 21 u sklopu 12. Festivala regionalnih kazališta Prolog.

Kada se četiri žene nađu u dubokoj šumi, daleko od civilizacije, drama može započeti. U današnje vrijeme posebno je teško biti žena. Ova priča o četiri različite žene posveta je svim ženama svih generacija. Željka, Anita, Marina i Ivana su dokaz da vječna ljubav stvarno postoji. Život bez ženskog prijateljstva je ništa. Prijateljice su remek djela prirode, često se razumiju i bez riječi. Sve su prošle slične situacije i priče. Sve su krhke, preživjele izdaju, bolest, ekstazu i uspjeh.
Iako se radi o komediji, ‘Zov divljine’ ipak se u velikom dijelu bavi našim samoćama, ali i poziva na okršaj sa svim tradicionalnim i ukalupljenim poimanjima ženstvenosti.

Tekst za predstavu je napisala Kristina Kegljen, režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger, a igraju: Ines Bojanić, Hana Hegedušić, Nina Kaić Madić i Jasna Palić Picukarić.

U prodaji su pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna. Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 30 kn, a za studente, umirovljenike i učenike 20 kn. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati i vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa.

Vidimo se na Prologu!