Šetalište Vladimira Nazora 12 44 000 Sisak Hrvatska
Tel. ++385 44 527 470 Fax. ++385 44 527 475 Marketing: ++385 44 527 479
domkkv@domkkv.hr

Ne propustite komediju “Sutra (ni)je novi dan” Teatra Exit

Ne propustite komediju “Sutra (ni)je novi dan” Teatra Exit

Predstava Teatra Exit “Sutra (ni)je novi dan” održat će se u nedjelju, 22. veljače 2015. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kuna, za grupni posjet ( više od 10 ulaznica) 50 kuna, a možete ih kupiti na blagajni Doma kulture Sisak svakim radnim danom od 13 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije.  Mogućnost rezervacija na broj telefona 044/527-478 ili 527-479.

Riječ je o novom autorskom projektu Ivice Boban i glumaca Iskre Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirele Videk.

Ivica Boban o predstavi:

SUTRA (NI) JE NOVI DAN! je predstava o nizu naših problema, konflikata i dilema, otkačena i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare!

Na tragu svojih autorskih uspješnica Kako sada stvari stoje, Kako misliš mene nema?! Samo bez emocija Ivica Boban i Teatar EXIT vam predstavljaju tri nova mlada i talentirana glumca – Iskru Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirelu Videk u predstavi Sutra (ni) je novi dan! Oni se na temelju mnogostrukosti svojih osobnih, profesionalnih i društvenih identiteta u predstavi transformiraju u niz različitih likova i karaktera iz našega grada. Vidjet ćete ih – do grla u problemima, u suludim situacijama i interakcijama, sa svakovrsnim unutrašnjim i vanjskim konfliktima… i deliktima! Predstava je prilika da ih upoznate, da čujete njihove sulude, smiješno-gorke i potresne priče… jer i vas se tiču.

U dva sata virtuozne turbo igre – oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima… Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje…