You are currently viewing Ne propustite komediju “Sutra (ni)je novi dan” Teatra Exit

Ne propustite komediju “Sutra (ni)je novi dan” Teatra Exit

Predstava Teatra Exit “Sutra (ni)je novi dan” održat će se u nedjelju, 22. veljače 2015. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kuna, za grupni posjet ( više od 10 ulaznica) 50 kuna, a možete ih kupiti na blagajni Doma kulture Sisak svakim radnim danom od 13 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije. Mogućnost rezervacija na broj telefona 044/527-478 ili 527-479.

Riječ je o novom autorskom projektu Ivice Boban i glumaca Iskre Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirele Videk.

Ivica Boban o predstavi:

SUTRA (NI) JE NOVI DAN! je predstava o nizu naših problema, konflikata i dilema, otkačena i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare!

Na tragu svojih autorskih uspješnica Kako sada stvari stoje, Kako misliš mene nema?! i Samo bez emocija Ivica Boban i Teatar EXIT vam predstavljaju tri nova mlada i talentirana glumca – Iskru Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirelu Videk u predstavi Sutra (ni) je novi dan! Oni se na temelju mnogostrukosti svojih osobnih, profesionalnih i društvenih identiteta u predstavi transformiraju u niz različitih likova i karaktera iz našega grada. Vidjet ćete ih – do grla u problemima, u suludim situacijama i interakcijama, sa svakovrsnim unutrašnjim i vanjskim konfliktima… i deliktima! Predstava je prilika da ih upoznate, da čujete njihove sulude, smiješno-gorke i potresne priče… jer i vas se tiču.

U dva sata virtuozne turbo igre – oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima… Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje…