You are currently viewing Nova postava Pepeljuge za desetu obljetnicu izvođenja predstave i 35 godina djelovanja Plesnog studija

Nova postava Pepeljuge za desetu obljetnicu izvođenja predstave i 35 godina djelovanja Plesnog studija

Predstava Plesnog studija Doma kulture Sisak “Pepeljuga”, u režiji i koreografiji Jasminke Petek Krapljan, koja već deset godina osvaja srca domaće i međunarodne publike, još jednom će biti postavljena na kazališne daske Doma kulture Kristalna kocka vedrine. Povodom desete obljetnice izvođenja predstave i 35-te godine djelovanja Plesnog studija, Pepeljuga će biti uprizorena u subotu, 26. travnja u 11 sati u Domu kulture Sisak. Kroz ovu predstavu prošle su generacije plesača, a sada se priprema peto izdanje s potpuno novom postavom u kojoj će nastupiti preko 80 novih plesača.
Predstava Pepeljuga jedinstvena je i po tome što je kao jedina dječja predstava sisačkog Doma kulture gostovala na brojnim međunarodnim festivalima. Tako se mogu pohvaliti sudjelovanjem na 2. Međunarodnom festivalu amaterske kulture Postojna, 7. Međunarodnom dječjem festivalu bajki u organizaciji Kazališno-pedagoškog centra za djecu i mlade “Burattino“ u Stollbergu u Njemačkoj, Međunarodnom festivalu umjetnosti i dječjeg kazališta u New Delhiju, 51. Majskim igrama u Bečeju u Vojvodini gdje su osvojili Zlatni paž za najbolju predstavu, nastupili su u Turgiju u Švicarskoj, te u Bareillyu u Indiji.
Cijena ulaznice je 10 kuna.