You are currently viewing Otvaranje kina nakon privremenog prestanka rada uslijed epidemioloških mjera

Otvaranje kina nakon privremenog prestanka rada uslijed epidemioloških mjera

Poštovana kino publiko,

Nakon Odluke Stožera civilne zaštite o popuštanju mjera koje se odnose na kino, kazališnu i slične djelatnosti, s ponovnim redovitim projekcijama krećemo u petak 29. svibnja u 17,30 sati i 20,00 sati. U 17,30 sati prikazivat će se film Bloodshot, u 20,00 sati Marica i Ivica, a filmove možete pogledati u petak, 29.5.2020. i nedjelju, 31.5.2020. godine.
Projekcije će se održavati prema rasporedu od petka do nedjelje koji možete pratiti na našoj web stranici, facebooku te medijima koji prenose naše informacije.
Svi se moramo pridržavati propisanih epidemioloških preporuka, stoga molimo posjetitelje da prate istaknute informacije na ulazu u kino, te ih se u potpunosti pridržavaju.
Sisačko kino, kao i sva ostala kina u RH pa i u svijetu, jedno vrijeme će prikazivati filmove koji su već imali svoje premijere te su prikazivani u kinima ili na drugim platformama. Zbog globalne pandemije obustavljena je produkcija novih filmova, te su gotovo svi naslovi odgođeni za razdoblje kada 80% dvorana u svijetu bude radilo normalno. Do tada ćemo nastojati prikazivati filmove koje smo zbog rasporeda morali izostaviti u prošlim mjesecima. Čim se situacija u svijetu normalizira, nastavit ćemo s prikazivanjem novih filmova kao i sva ostala kina. U nadi skorog normaliziranja situacije, očekujemo vas ponovno u kinu. Cijena ulaznica ostaje ista, parter 20 kuna, balkon 23 kune, djeca do 12 godina 15 kuna, matineja 15 kuna.

Vidimo se!