You are currently viewing Otvorena izložba polaznika ljetne radionice

Otvorena izložba polaznika ljetne radionice

Polaznici ljetne likovne i dramske radionice još jednom su se okupili na otvorenju izložbe njihovih radova u Galeriji Sveti Kvirin. Zidove galerije ukrasili su šareni papirnati motivi, proizvodi marljivog rada djece koji su dio ljetnih praznika proveli razvijajući svoju kreativnost i talent. Posjetitelje izložbe oduševio je Stari most od papira i salveta, kazališne maske od kaširanog papira, brojne ribice, mobile, kornjače i ostali dječji radovi nastali uz pomoć voditeljice likovne radionice Tanje Tole Majstorović i voditelja dramske radionice Damira Borojevića.

Izložbu je otvorila ravnateljica Doma kulture Kristalna kocka vedrine Ivona Nemeth Novak, koja je s oduševljenjem pohvalila mlade umjetnike koji su tijekom ljetnih praznika pohađali kreativne radionice.

Voditeljica likovne radionice Tanja Tole Majstorović, zahvalila se svim polaznicima koji su tijekom srpnja svakodnevno dolazili na radionicu te vrijednim radom od raznih vrsta papira kao što su hamer, novinski papir, kolaž, pak papir, rižin papir, ukrasni papir i salveta izrađivali motive vezane uz temu ljeta. Istaknula je da su polaznici radili individualno, u paru i grupno. Završni rad Stari most napravljen je u četiri dijela koji su spojeni u jednu cjelinu. Prepoznatljiv simbol grada je bio u izgradnji devet godina, a naši polaznici likovne radionice prikaz Starog mosta završili su za devet dana.

Kazališne maske svojih polaznika pohvalio je voditelj dramske radionice Damir Borojević. Objasnio je da su rađene tehnikom kaširanja novinskog papira, a svaku masku polaznik je prilagodio svojoj osobnosti.

Na likovnoj radionici sudjelovalo je 42, a na dramskoj 18-ero djece osnovnoškolske dobi.

Izložba će biti postavljena narednih mjesec dana.

custom essay writing services

765qwerty765