You are currently viewing “Ožalošćena porodica” u sklopu KULturnog LJETA KKV

“Ožalošćena porodica” u sklopu KULturnog LJETA KKV

Kako svaki put iznova osvaja srca publike predstava Amaterskog kazališta Sisak, ˝Ožalošćena porodica˝, nastala prema tekstu Branislava Nušića i u režiji Silvija Vadle moći će se pogledati i u sklopu KULturnog LJETA KKV u nedjelju, 21.6.2015. godine u 21 sati u Starom gradu. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 044/527-479. Ulaz na predstavu je besplatan.
U ovoj priči i Nušić i redatelj predstave poigrali su se ljudskim karakterima koje susrećemo u svim vremenima. Središnji problem koji zaokuplja ˝ožalošćene˝ jest kako podijeliti bogatstvo koje je drugi stekao.
Režiju potpisuje Silvije Vadla, asistent režije je Ivica Rukavina, scenografija i kostimografija Danijela Gotal Grgurač, a glazbeni suradnik Branko Kužnar. U predstavi igraju: Silvije Vadla, Mladen Knežević, Dejan Devetak, Ivica Rukavina, Zoran Osmanlić, Bojan Dunaj, Marijana Barišić, Blaženka Vrbanac, Ivona Nemeth Novak, Željka Marelj, Anita Čalić, Klara Ivanković, Boris Veršić i Gradska željezničarska glazba Sisak.