You are currently viewing Plesni projekt “Zapleši”

Plesni projekt “Zapleši”

Plesni projekt “Zapleši” prikazat će se u Sisku, 30. rujna 2019. godine u Domu kulture Sisak s početkom u 20 sati. Predstava će, u rujnu i listopadu, gostovati u pet gradova, u kojima će zajedno uz klubove domaćine, biti predstavljena široj javnosti.

“Zapleši” je plesna predstava koja okuplja najbolje plesače HSPS-a, a koji će zajedno s ovogodišnjim pobjednicima “Plesa sa zvijezdama”, Slavkom Sobinom i Gabrielom Pilić, u nekoliko gradova predstaviti sportski ples zabavnom pričom dinamične koreografije i prekrasnim kostimima.

Sportski ples jednako je atraktivan i u sportskim dvoranama i kazalištima pa će ovaj put plesnu priču kroz osobno iskustvo Slavka Sobina ispričati na kazališnim daskama. Na malim ekranima smo imali priliku vidjeti što se dogodi kad se upari poznati glumac Slavko Sobin i najtrofejnija plesačica u Hrvatskoj, Gabriela Pilić, a sada ćemo imati priliku vidjeti kako će se zajedno snaći na kazališnim daskama! Predstava sadrži 17 scena, odnosno 17 plesnih koreografija kroz koje će se prikazati tema predstave, kompleksnost i sadržajnost sportskog plesa. Koreografiju i režiju za HSPS potpisuje Petra Jeričević.

Gabrieli i Slavku će se pridružiti reprezentativci Hrvatskog sportskog plesnog saveza:

Vedran Sraga i Paula Hude, Jurica Kavran i Tihana Vusić, Artur Posedkin i Patricia Herceg, Patrik Seretin i Ema Pilić, Franco Marinović i Hana Grahovac.

S njima će zaplesati i profesionalni plesni par Filip Debelec i Marijeta Rimay, a lica koja ćete prepoznati s malih ekrana su i Mateo Cvenić i Ela Vuković, Mario Ožbollt i Paula Jeričević. Svaku predstavu začiniti će posebni gosti iznenađenja, kao i sportašice i sportaši iz ŠPK Top step – Sisak.