You are currently viewing “Pluća” iznova rasprodala dvoranu

“Pluća” iznova rasprodala dvoranu

Repriza nove predstave “Pluća” GK Sisak i Teatra Exit do posljednjeg mjesta je ispunila dvoranu Kazališta 21 u srijedu, 28.12.2016. godine. Izvrsni mladi glumci Jadranka Đokić i Amar Bukvić na kazališnim daskama preispituju probleme roditeljstva, klimatskih promjena, iscrpljivanja resursa našeg planeta itd, a na scenu ju je postavila redateljica Aida Bukvić.
Predstava “Pluća” ponovno je na repertoaru u nedjelju, 29.1.2017. godine u Kazalištu 21 u 20 sati.

Mladi, obrazovani i ekološki osvješteni.
Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe.
Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osvješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednog popodneva On “predloži dijete”. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno.
“Pluća” su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život.

_MG_5213
IMG_0096