You are currently viewing Početak rada radionica Kreativnog učilišta i upisi

Početak rada radionica Kreativnog učilišta i upisi

Ovog vikenda započele su radionice Kreativnog učilišta Doma kulture KKV Sisak. U subotu su se plesačice Baletnog i Plesnog studija razgibale nakon ljetne stanke, izmjenile dojmove sa školskih praznika, te naučile nove plesne pokrete uz voditeljicu Anu Alapić. Za predškolsku grupu bio je veliki interes i grupa je popunjena, a u školskim grupama sve se zainteresirane plesačice stignu pridružiti.
 
U nedjelju je Dramski studio „Kockica“ i „Kocka“ okupio svoje iskusnije članove kojima su se pridružili novi željni naučiti kako glumiti, kretati se na sceni, upoznati čari kazališne umjetnosti i steći nova prijateljstva. Voditeljica Dubravka Granulić na samom početku upoznala ih kako svaki glumac na sceni svojim doprinosom u grupi može stvoriti, razviti i oblikovati novu priču. Zbog velikog interesa, zadovoljstvo nam je što ćemo oformiti još jednu grupu, namjenjenu za male glumce koji pohađaju osnovnu školu od 1. do 4. razreda. U grupi još ima mjesta, pa vas pozivamo da se pridružite u 9 sati u Domu INA rafinerije.
 
Za sva dodatna pitanja i inforamcije možete nam se javiti na domkkv@domkkv.hr, a pristupnicu možete preuzeti na www.domkkv.hr pod rubrikom Kreativno učilište. Pristupnicu možete preuzeti i na blagajni Kazališta 21, Trg grada Heidenheima 3, ponedjeljkom od 14 do 19 sati,a od utorka do petka od 9 do 12 sati i od 14 do 19 sati.