You are currently viewing Popularna komedija Kazališta KNAP na KULturnom LJETU KKV-a

Popularna komedija Kazališta KNAP na KULturnom LJETU KKV-a

Planetarno popularna komedija Kazališta KNAP “Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto” zaigrat će u Atriju Starog grada u četvrtak, 4.7.2019. godine u 21 sat. U slučaju kiše program će se održati u Kazalištu 21. Ulaz je slobodan, a do Staroga grada organiziran je prijevoz autobusom Autoprometa koji će ispred Malog Kaptola krenuti u 20,30 sati. Povratak iz Staroga grada slijedi  po završetku predstave.

Kazalište KNAP predstavlja 10 najopasnijih i najraširenijih tipova supruga i supruga koji na nas vrebaju na današnjem tržištu kao i gorka iskustva koja svaka normalna osoba s njima može imati. Ovom urnebesno zabavnom i poučnom predstavom žele širom otvoriti oči svima koji naivno i zaljubljeno srljaju u brak kao i onim zaljubljenicima koji su u tu klopku već upali.
Zato povedite svoju dragu ili dragog za ruku i provjerite na licu mjesta ne krije li se u vašem partneru ili partnerici jedno od onih devastirajućih bića čijoj eliminaciji treba neodložno pristupiti prije nego sami budemo nepovratno psihički dotučeni.