Šetalište Vladimira Nazora 12 44 000 Sisak Hrvatska
Tel. ++385 44 527 470 Fax. ++385 44 527 475 Marketing: ++385 44 527 479
domkkv@domkkv.hr

“Povratak iz budućnosti I” za učenike sisačkih osnovnih škola

“Povratak iz budućnosti I” za učenike sisačkih osnovnih škola

Učenici sisačkih osnovnih škola u ponedjeljak, 23.3.2015. godine u 10 sati u Domu kulture Sisak imat će priliku pogledati predstavu “Povratak iz budućnosti I” Gradskog kazališta Sisak. Ova predstava izvedena je i na Svjetski dan kazališta za djecu i mlade za učenike osnovnih škola s područja Sisačko-moslavačke županije.

Predstava je autorski projekt Damira Borojevića, dok režiju i autorski tim čine Damir Borojević i Silvije Vadla, a glume Damir Borojević i Alen Kostelac.

D’Amir je znanstvenik svjestan sveg što još ne zna. DamMir je superjunak koji ima supermoć – tek uz vašu pomoć. Oni žive tu kraj nas u našem užurbanom vremenu. Dragi naši gledatelji, pazite sad: U svom vremenskom stroju iz budućnosti, s početka 22. stoljeća  dolazi  Ma’Slin’Ko… Budućnost nam je ugrožena i ako tako nastavimo od zagađenja ćemo nestati; i ne samo  hrabri  Ma’Slin’Ko, već se na planeti Zemlji neće roditi nitko i neće živjeti nitko. Moramo naučiti čuvati i očuvati naš dom. Vrijeme ističe mada još nije ni došlo….