You are currently viewing “Povratak iz budućnosti” na Svjetski dan kazališta za djecu i mlade

“Povratak iz budućnosti” na Svjetski dan kazališta za djecu i mlade

Povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade koji se obilježava 20. ožujka, Gradsko kazalište Sisak za učenike osnovnih škola organizira predstavu “Povratak iz budućnosti I” koja je na repertoaru u petak, 20.3.2015. godine u Domu kulture Sisak od 11 sati. Prije predstave u 10,30 sati u Domu kulture Sisak nastupit će Mali kazališni bend, a nakon predstave u 12 sati djeca će imati priliku upoznati se s pojmovima kazališta “Kako kazalište nastaje”.

Predstava je autorski projekt Damira Borojevića, dok režiju i autorski tim čine Damir Borojević i Silvije Vadla, a glume Damir Borojević i Alen Kostelac.

D’Amir je znanstvenik svjestan sveg što još ne zna. DamMir je superjunak koji ima supermoć – tek uz vašu pomoć. Oni žive tu kraj nas u našem užurbanom vremenu. Dragi naši gledatelji, pazite sad: U svom vremenskom stroju iz budućnosti, s početka 22. stoljeća dolazi Ma’Slin’Ko… Budućnost nam je ugrožena i ako tako nastavimo od zagađenja ćemo nestati; i ne samo hrabri Ma’Slin’Ko, već se na planeti Zemlji neće roditi nitko i neće živjeti nitko. Moramo naučiti čuvati i očuvati naš dom. Vrijeme ističe mada još nije ni došlo….

“Povratak iz budućnosti I” na repertoaru je i u ponedjeljak, 23.3.2015. godine u 10 sati u Domu kulture.