You are currently viewing Predstava Shirley Valentine stiže na 8. festival Prolog

Predstava Shirley Valentine stiže na 8. festival Prolog

Umjesto ranije najavljene predstave Agnus Dei koja je trebala igrati u ponedjeljak, 16. studenog 2015.g, te je otkazana zbog Dana žalosti u cijeloj državi, Dom kulture Kristalna kocka vedrine organizira gostovanje Lectirum teatra iz Zagreba s romantičnom monokomedijom Shirley Valentine. Ispovijed je to žene koja je bila rezignirana, tj. pomirena sa sudbinom prihvaćanja onoga što je neizbježno pa je kroza to postala smirena, pomalo ravnodušna. Živjela je u uobičajenosti životnoga tijeka kojim žive mnoge žene njezine sudbine.
U traganju za izgubljenom srećom, Shirley, nekoć buntovna mlada djevojka koja se prisjeća svoje mladosti, odlučila se suprostaviti rezignaciji, a na to ju je potaknula prijateljica Jane pozvavši je da s njom ode na put u Grčku gdje susreće Kostasa, simpatičnog Grka koji život provodi konobareći u vlastitom malom restoranu i „loveći“ pridošle turistice.
Predstavu Shirley Valentine možete pogledati u četvrtak, 19. studenog 2015.g u Kazalištu 21 s početkom u 19,30 sati.
Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.

shirley temple