You are currently viewing Predstava “Važno je zvati se Ernest” na 10. Prologu

Predstava “Važno je zvati se Ernest” na 10. Prologu

U nastavku 10. Festivala regionalnih kazališta Prolog gostuje Gradsko kazalište „Zorin dom“ iz Karlovca s predstavom „Važno je zvati se Ernest“ u režiji Marija Kovača. Predstava je na programu u petak, 20.10.2017. u 20 sati u Kazalištu 21.

Predstava koja je prvi puta izvedena u Londonu 1895. godine, i koja je svoju prvu hrvatsku izvedbu doživjela 1910. godine u Zagrebu. Prijatelji Oskar i Ivan, ne znajući jedan za drugoga stvaraju dvostruke identitete koji im omogućuju odmak od okoline , ostvarivanje ciljeva, slobodu i naravno zabavu. Cijela ta priča možda bi i prošla ne zamijećeno da oboje nisu uzeli ime “Ernest” koje znači – onaj koji pokazuje obilje osjećaja. onaj tko je pouzdan i istinit. U predstavu glume: Vanja Gvozdić, Peđa Gvozdić, Barbara Rocco, Katarina Baban, Giulio Settimo, Katarina Strahinić, Petra Cicvarić, Nino Pavleković.

I ove godine u prodaji su pretplatničke iskaznice. Cijena im je 200 kuna, a nude mogućnost gledanja dvanaest predstava na festivalu. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.

Čekamo vas!