Predstavom za djecu “Mjesto za dvoje” započinje manifestacija Božić u srcu gradu

Gradska manifestacija “Božić u srcu gradu” započinje u subotu, 28.11.2020. godine predstavom za djecu Gradskog kazališta Požega i Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku “Mjesto za dvoje” koja će se održati u 17 sati u Kazalištu 21. Ulaz na predstavu je besplatan, a zbog ograničenog broja sjedećih mjesta, ulaznice je potrebno preuzeti ranije na blagajni Doma kulture KKV Sisak radnim danom od 15 do 20 sati te vikendom sat vremena prije projekcije / programa. Ovo je prva predstava u nizu subotnjih predstava za djecu u sklopu Božića u gradu. 

U malenom naselju živjela je kuća imenom Ruža. Zbog svoje zatvorenosti nije se dobro slagala sa susjedima te je jednog dana odlučila otići na mjesto gdje je nitko neće pronaći.     

I tako je Ruža krenula u potragu. Nije se, međutim, ni nadala koliko će prijatelja putem upoznati. Veseli psić koji će je naučiti prijateljstvu i simpatičan galeb koji je neizmjerno zaljubljen prate glavnu junakinju kroz njenu avanturu. Predstava je namijenjena za vrtiće i niže razrede osnovnih škola.