You are currently viewing “Groznica božićne večeri”

“Groznica božićne večeri”

Božićna produkcija Dramskog studija „Kockica“ i  Dramskog studija „Kocka“ Doma kulture Kristalna kocka vedrine održat će se u petak, 15.12.2017. u 19 sati u Kazalištu 21. Režiju potpisuje voditeljica Dubravka Granulić. Ulaz je slobodan uz prethodnu rezervaciju.

Polaznici su i ove godine u dramskim radionicama marljivo pripremali i uvježbavali svoje božićne pričice koje smo objedinili u naslovu ovogodišnje božićne produkcije „Groznica božićne večeri“.

A kad je riječ o groznici, onda možete očekivati svašta!

Prava groznica počinje kada jedan Snjegović na Južnome polu pokuša ostvariti neostvarivu želju,  kada se sobovi razbole pa Mrazići preuzmu ulogu Djeda Božićnjaka.  Stvari se još više zakompliciraju kada Djedica odluči otići u mirovinu i potraži sebi ravnu zamjenu.  Iznenadit će nas i dvojica vilenjaka koji, nekim čudom, završe u našem gradu i potraže posao.  Vrhunac je komična priča o nezadovoljnoj Baki Mraz koja se poželi uljepšati u Salonu za ljepotu kod lijepe Marte.

Posjetitelji kazališta imat će prilike uživati u jedinstvenim komičnim likovima i idiličnoj božićnoj atmosferi koju će na svoj način ostvariti trideset osam polaznika Dramskog studija „Kocka“ i „Kockica“.

Nakon premijerne izvedbe, djeca grada Siska imat će priliku pogledati reprizu produkcije „Groznica božićne večeri“ u subotu, 16.12.2017. godine u 10 sati u Daskalištu u sklopu obilježavanja manifestacije „Božić u srcu grada“.

 

1groznica mail