You are currently viewing SEFF dobitnik glavne nagrade dm-a za najbolji edukativni projekt u Hrvatskoj

SEFF dobitnik glavne nagrade dm-a za najbolji edukativni projekt u Hrvatskoj

Dm SEFF1 Dm SEFF

Dokaz kvalitete i uspješnosti Sisak eko film festivala (SEFF-a) koji se već sedam godina provodi u organizaciji Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak je i nagrada dm-a za najbolji edukativni projekt u Hrvatskoj koja je sinoć, 17. lipnja 2014. godine u hotelu Westin u Zagrebu dodijeljena Danielu Pavliću, idejnom začetniku i voditelju ovog projekta.

Od ukupno 300 prijavljenih projekata, SEFF je odnio nagradu u prvoj kategoriji koja je dodijeljena za projekt koji je ocjenjivan na osnovu sposobnosti utjecaja na svakodnevno ponašanje pojedinaca koji će na taj način pridonijeti održivom razvoju i jačanju svijesti o zaštiti okoliša. Nagrade su dodijeljene u devet kategorija za postignuća i doprinose u očuvanju okoliša, a stručni žiri su činili gospođa Jasna Duspara, urednica portala ˝Zdrava krava˝, gospođa Marta Brkić, direktorica tvrtke Dvokut ECRO i predsjednica Upravnog odbora Hrvatske udruge stručnjaka u zaštiti prirode i okoliša i gospodin Hrvoje Dokoza, zamjenik ministra zaštite okoliša i prirode.

Dm green city dodjela nagrada kruna je projekta i zadnje događanje u seriji dm green city ekološki odgovornih događanja, akcija i inicijativa. Organizatori dm green city projecta na ovaj način prepoznaju i vrednuju kreativan rad koji komunicira važnost društvene i ekološke odgovornosti, održivog razvoja i etičke prakse u bilo kojem sektoru poslovanja i djelovanja.