You are currently viewing Sljedeća predstava na Prologu “Glumice u zagrljaju” GK Požega

Sljedeća predstava na Prologu “Glumice u zagrljaju” GK Požega

U utorak, 13.10.2015. godine u Kazalištu 21 u 19,30 sati ne propustite predstavu Gradskog kazališta Požega “Glumice u zagrljaju”. Predstavu je režirao Damir Mađarić, a glume Vlasta Ramljak i Sandra Lončarić Tankosić. U predstavi se radi o srazu dviju glumica, mlađe Zrinke i starije Maje.
Maja kao starija gubi bitku s mlađom Zrinkom u nadmetanju za poziciju kazališne prvakinje. Ravnatelj kazališta Ilija Pacak izbacuje Maju iz svoga kreveta, života, a potom i iz Kazališta. Glavne uloge preuzima, kako u životu tako i u kazalištu, Zrinka.
Zrinka mlađa, željna uloga, dokazivanja, slave jednostavno pokušava poniziti Maju igrajući se s njom na jedan perfidan način. Ono što počinje kao neobavezan razgovor i međusobno ispovijedanje dviju suprotstavljenih žena na kraju prerasta u tragediju. Igramo li se tuđim životom i sami postajemo predmet igre?! A igra kao igra; nikada se ne zna tko u igri gubi, a tko pobjeđuje.
Ulaznice u prodaji na blagajni Doma kulture radnim danom od 14 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije. Mogućnost kupnje online ulaznice na www.ulaznice.hr. Cijena ulaznice 30 kuna; umirovljenici, studenti i učenici 20 kuna, pretplatnička iskaznica 200 kuna.